top of page

Suvikõrvitsapasta mikrovõrsete ja sidruniga

Koostisosad:

450 g suvikõrvitsanuudleid (zoodles)
120 ml oliiviõli
30 g võid
1 spl (umbes 15 g) hakitud küüslauku
1 spl (umbes 5 g) sidrunikoort
60 ml värsket sidrunimahla
1-2 hakitud küüslauguküünt (umbes 5-10 g)
60 ml köögiviljapuljongit
Soola ja pipart maitse järgi
30 g lehtkapsa (kale) mikrovõrseid
15 g värsket peterselli
Värskelt riivitud Parmigiano juustu (kogus vastavalt maitsele)
Sidruniviilud serveerimiseks


Valmistamine:

Kuumuta väikeses kastrulis keskmisel-madalal kuumusel oliiviõli ja või. Lisa hakitud küüslauk, sidrunikoor, sidrunimahl, köögiviljapuljong, sool ja pipar.
Tõsta kuumus, kuni segu hakkab kergelt keema. Seejärel alanda kuumust ja hauta 3 minutit.
Lisa suvikõrvitsanuudlid ja hauta neid 2-3 minutit, segades õrnalt tangide abil, kuni nuudlid on täielikult soojenenud. Jälgi, et sa ei küpsetaks suvikõrvitsanuudleid üle.
Eemalda kuumuselt ja sega kohe juurde mikrovõrsed ja hakitud petersell.
Serveeri pastakausis, kaunista riivitud juustu ja sidruniviiludega.

Sõpruse pst 2, Tartu

Kontakt

Telefon

Tenno Mahefarm OÜ

Hanna : +372 59058181

Erik: +372 58300082

Tarne igal nädalal teisipäeviti. Muul ajal kokkuleppel. 

Jälgi meid:

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page